nieuws

Horecaleveranciers gaan thuisbezorgen bij consument

Foodconcepten

Gespecialiseerde versleveranciers voor de horeca gaan hun vlees, vis en groenten via het platform Directlyfrom.nl nu ook thuisbezorgen bij consumenten.

Horecaleveranciers gaan thuisbezorgen bij consument

Schmidt Zeevis, Nice to Meat, Treuren, Rungis en Vanilla Venture bundelen hun specialismen en gaan via het platform Directlyfrom.nl hun verse producten thuis afleveren bij consumenten.

Deze week werd Directlyfrom.nl gelanceerd in Kookfabriek Amsterdam, in aanwezigheid van topchefs als Chris Naylor (Vermeer*), Mario Ridder (Joelia), Peter Lute (Lute), René Tichelaar (de Gieser Wildeman*) en Marcel van Zomer (In den Rustwat) die er gerechten bereidden met producten die via de site voor thuis te bestellen zijn.

Alle regio’s
Voor de bezorging wordt gebruik gemaakt van de bestaande transportsystemen van de leveranciers. In eerste instantie in de groot-Randstad, op korte termijn levert Directlyfrom.nl ook in alle andere regio’s en komen er meer productcategorieën bij op deze foodmarkt.

Producten die normaliter bestemd zijn voor de top van de gastronomie, vinden vanaf nu ook hun weg naar de consument. De webshop houdt zelf geen voorraad, alles komt rechtstreeks en gekoeld van de leverancier.

Wagyu en levende kreeft
Je vindt er Japans Wagyu, Noorse krab, levende kreeft, biologische en uitheemse groenten, wild en gevogelte en de fijnste delicatessen, tot rundervinken, bloemkool en passievrucht. ‘Nederland is toe aan een upgrading van de maaltijd’, vindt Justyna Zadykowicz, samen met Jeroen Zegwaart grondlegger van Directlyfrom.nl.

‘Het mooiste assortiment aan vleesproducten is beschikbaar, van Japans Wagyu tot Australisch Black Angus en het heerlijke MRIJ-rundvlees van eigen bodem’, zegt Mikel Pouw, directeur van Nice to Meat. ‘Wij juichen het toe dat de thuiskok nu ook toegang krijgt tot deze topkwaliteit.’

Voor Marcel van Breda van Schmidt Zeevis is de combinatie van verschillende gespecialiseerde leveranciers op één online foodplatform fantastisch, met alle diversiteit en gemak voor de consument.

Achteraf betalen
De producten worden pas na bestelling klaargemaakt, vervolgens staan de artikelen binnen 48 uur bij de consument op de stoep, belooft Directlyfrom.nl. Betalen gebeurt achteraf, met creditcard of factuur. Als 500 gram biefstuk wordt besteld, kan het uiteinelijke gewicht 519 of 488 gram zijn. Daarom is een systeem ontwikkeld waarbij achteraf het exact afgenomen gewicht wordt gefactureerd.

Reageer op dit artikel