nieuws

Hoogvliet sluit versconcept 1.0

Foodconcepten

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Hoogvliet stopt met zijn Versmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht. De winkel was de eerste supermarkt met extra vers, minder kruidenierswaren en veel aandacht voor online afhalen.

Hoogvliet sluit versconcept 1.0
(c) Roel Dijkstra

Hoogvliet opende de pilot-winkel versie 1.0 in mei 2014. De 500 vierkante meter grote winkel is voor het overgrote deel gericht op de verkoop van vers en gemak. Het versassortiment wordt aangevuld met een ruim aanbod kruidenierswaren en non-food producten. De overige boodschappen kan men online bestellen in de Hoogvliet websuper en haalt de klant af in de Versmarkt.

Zaltbommel
De sluiting betekent niet het einde van het nieuwe concept van de formule. Hoogvliet opende op 17 september van dit jaar een Versmarkt in Zaltbommel. Die winkel blijft voor zover bekend gewoon open. De eerste Versmarkt van Hoogvliet sluit op 31 december de deuren. Of het personeel van de winkel een functie krijgt bij een andere Hoogvliet-winkel, is op dit moment niet bekend. Hoogvliet bevestigt de sluiting op Facebook na een vraag van een consument.

Reageer op dit artikel