nieuws

Coop opent maaltijdsupers

Foodconcepten

ROTTERDAM – Coop heeft in Rotterdam op dezelfde dag drie vestigingen van de nieuwe stadwinkelformule ‘Coop Vandaag’geopend.

Coop opent maaltijdsupers

Coop Vandaag is volgens Coop een ‘plek midden in de buurt waar je niet alleen de dagelijkse boodschappen kunt halen maar waar medewerkers ook iedere dag de heerlijkste ‘take-away’ maaltijden maken voor elk moment van de dag: superlekker, supervers’, aldus de coöperatieve supermarktorganisatie.

Midden
Coop Vandaag is volgens Coop een ‘plek midden in de buurt waar je niet alleen de dagelijkse boodschappen kunt halen maar waar medewerkers ook iedere dag de heerlijkste ‘take-away’ maaltijden maken voor elk moment van de dag: superlekker, supervers’, aldus de coöperatieve supermarktorganisatie in het persbericht.

Buurt
De winkels beschikken over een keuken waar de maaltijden in het zicht van de klant worden bereid. Om het lokale karakter van Coop Vandaag te onderstrepen heeft de supermarktketen bij voorkeur personeel aangenomen dat uit de buurt van de winkel afkomstig is of woont. De winkels zijn van maandag tot en met zaterdag van 7.00 uur tot 22.00 uur geopend. Op zondag zijn de winkels ook open, maar dan vanaf 10.00 (Mariniersweg) respectievelijk 12.00 uur (de beide andere) tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel