fotoreportage

Fotorepo: Bakery Café en Deli Kitchen bij AH

Foodconcepten

AMSTERDAM – Albert Heijn lanceerde vorige week twee modules waar consumenten producten kunnen kopen voor directe consumptie, thuis of onderweg. Het gaat om de broodjescounter Bakery Café en de maaltijdendienst Deli Kitchen. Distrifood maakte een fotoreportage.

Fotorepo: Bakery Café en Deli Kitchen bij AH

Albert Heijn zet krachtig in op assortiment voor directe consumptie, onderweg of thuis. Daartoe zijn twee nieuwe modules ontwikkeld onder de namen Bakery Café en Deli Kitchen. Deze worden sinds vrijdag bij de AH XL aan het Gelderlandplein in Amsterdam getoond. Op termijn ziet AH hier ruimte voor in tientallen winkels. ‘Net als veel andere nieuwe projecten is het modulair, waardoor we het naar behoefte groter of kleiner kunnen maken.’

Brug tussen retail en service

‘We slaan hiermee een brug tussen foodretail en foodservice’, zegt Marit van Egmond van Albert Heijn in een toelichting. ‘We hebben de afgelopen jaren veel verschillende modules geprobeerd. Denk bijvoorbeeld aan de yoghurt- en sapjesbar in Purmerend of de koffiecorner bij de Eindhovense XL. Al die ervaringen brengen we nu samen in deze twee nieuwe concepten. Dit is ook geen pilot, we gaan het direct uitrollen.’

Het complete interview met Marit van Egmont en Carlijn Olthof van Albert Heijn is te lezen in Distrifood nummer 8 van 25 februari 2017.

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

AMSTELVEEN, 23 FEB 2017: Albert Heijn opent vrijdag aanstaande twee nieuwe modules, om te beginnen bij de AH XL op het Gelderlandplein: een Bakery Café en een Deli Kitchen. © 2017 SEBASTIAAN ROZENDAAL

Reageer op dit artikel