fotoreportage

Opening Beej Benders: mengvorm voedingswinkel en horeca

Foodconcepten

Ondernemer Geert Benders opende woensdag zijn vershal Beej Benders aan het Monseigneur Nolensplein in hartje Venlo. Op Foodvisie.nl een uitgebreid fotoverslag van dit unieke, nieuwe concept.

Opening Beej Benders: mengvorm voedingswinkel en horeca

Het nieuwe versconcept van de Plus-ondernemer is een mengvorm van de traditionele voedingswinkel en horeca. Het gaat om een vershal van ruim 2000 vierkante meter. Hier lopen retail en horeca in elkaar over.

Assortiment Beej Benders

Het assortiment bestaat met name uit verse producten en versbereide gerechten die thuis of ter plekke geconsumeerd kunnen worden. Door met name bij regionale producenten in te kopen, zijn de producten volgens Benders herkenbaar, verser en vaak goedkoper dan het assortiment in supermarkten. Hierbij de eerste foto’s.

Foto’s zijn van Bert Jansen

 

 

Reageer op dit artikel