fotoreportage

Jumbo past keukens in Foodmarkt aan

Foodconcepten

VEGHEL – Jumbo heeft in zijn derde foodmarkt de bereiding van verse maaltijdconcepten aangepast.

Jumbo past keukens in Foodmarkt aan

Waar in de Foodmarkt in Breda en Amsterdam nog sprake is van verschillende bereidingskeukens zoals de Aziatische en de Hollandse keuken of een pizza-oven, staat er in de nieuwe vestiging één centrale ‘verskeuken’. Vanuit die keuken worden de versconcepten bediend.
Eat it
Jumbo noemt het blurring-concept van de Foodmarkt voor de klant ‘eat it, make it, take it’. ‘Producten worden zoveel mogelijk in de versmarkt bereid zodat het ook echt vers is. Klanten kiezen zelf of ze alleen de ingrediënten meenemen en het gerecht zelf thuis maken, het gerecht kant-en-klaar meenemen of in het Foodmarkt café opeten’, aldus de formule.

Reageer op dit artikel