nieuws

Deliveroo gaat drank aan huis bezorgen

Consument

Deliveroo gaat drank zoals Smirnoff, Gordon’s, Captain Morgan, Johnnie Walker en Bailey’s, merken van drankengigant Diageo, bij consumenten thuis bezorgen. In het Verenigd Koninkrijk heeft de fabrikant daarvoor een overeenkomst gesloten met de bezorgdienst.

Deliveroo gaat drank aan huis bezorgen

De dienst komt in eerste instantie alleen beschikbaar voor consumenten in de Britse hoofdstad Londen. Als de levering in Londen een succes blijkt, wordt deze verder uitgebreid.

Diageo gaat via de app en website van Deliveroo merken als Smirnoff, Gordon’s, Captain Morgan, Johnnie Walker en Bailey’s verkopen. Dit gebeurt via de Thebar.com-winkel zoals die op de website en in de app te vinden is. De logistieke afhandeling van de bestelling gebeurt door Deliveroo, dat de bestellingen in zijn reguliere leveringen meeneemt.

MEER OVER DIAGEO OP MISSET HORECA

De stap van Diageo past in de trend waarbij fabrikanten van A-merken op directere manieren in contact proberen te komen met consumenten en nieuwe verkoopkanalen aanboren. Als de levering in Londen een succes is, wordt deze verder uitgebreid.

In Nederland is TheBar.com (met diverse drankrecepten) verbonden aan de slijterijketen Gall&Gall. Wil je ingrediënten bestellen voor een drankje, dan kom je bij de slijter uit. De website hanteert (wettelijk verplicht) wel leeftijdsinvoer.

Reageer op dit artikel