nieuws

CoffeeConcepts opent shop-in-shop bij SuitSupply

Consument

Koffiebar Coffeeconcepts heeft haar derde shop-in-shop geopend. Ditmaal in de winkel van Suitsupply aan de Willemsparkweg in Amsterdam. 

CoffeeConcepts opent shop-in-shop bij SuitSupply

De speciaal ontworpen shop heeft onder meer een bar met custom made tegels van de koninklijke Tichelaar uit Makkum. Het assortiment bestaat uit de beste koffies en huisgemaakte, organic, taarten en broodjes. Even rustig zitten en de hectiek van de stad ontvluchten, kan in één van de stadstuinen op de ligbanken of binnen aan één van de design tafels.

Openbare plek

De zusters Bouland, de ondernemers achter CoffeeConcepts, over hun samenwerking met Suitsupply: ‘De bar biedt niet alleen service aan de klanten die komen winkelen bij Suitsupply, maar is ook een prachtige openbare plek voor wie geen pak nodig heeft en in alle rust wil genieten van lekkere koffie’, aldus Fabienne en Pelou.

Reageer op dit artikel