nieuws

ZTRDG.nl lanceert online marktplein

Consument

Boodschappen rechtstreeks van de boer of producent thuisbezorgd. Dat is vanaf vandaag mogelijk bij het vernieuwde online marktplein van ZTRDG. Initiatiefnemers bieden een goedgevulde online foodmarkt met aanbod van meer dan 450 dagverse producten van 70 producenten, voornamelijk van eigen bodem.

ZTRDG.nl lanceert online marktplein

Met dit nieuwe initiatief vindt ZTRDG de wereld van fresh food delivery opnieuw uit door ‘van boer tot bord’ voor iedereen bereikbaar te maken, zonder abonnementsverplichting. Na een succesvolle start in Amsterdam & Amstelveen, wordt vanaf 18 april in heel Nederland bezorgd.

ZTRDG biedt een uitgelezen selectie van de lekkerste producten die afkomstig zijn van boeren, tuinders, kwekers, bakkers, vissers, imkers, kaasmakers, slagers en andere (kleine) producenten. Uit dit uitgebreide aanbod kun je zelf je eigen boodschappentas samenstellen. Vis, zojuist uitgeselecteerd op de visafslag door Henry van Diermen, de sappige Kromhoekster kip van pluimveehouder Co Bakx of één van de vers gemaakte siropen van Pinky Rose. Maar ook voor brood, kaas, vis, fruit en andere boodschappen kun je bij ZTRDG terecht. De wisselende recepten bieden begrijpelijke en leesbare inspiratie wat je met al deze mooie producten kunt doen.

ZTRDG gevoel
Oprichter Willem Groeneveld: ‘Ik ben ZTRDG ooit gestart om aandacht te vragen voor goed en lekker eten en voor de producenten die al dat moois maken. Nu maken wij het mogelijk om de producten van deze betrokken producenten op een makkelijke manier in huis te halen, op elke doordeweekse dag. Voor ons is het een sport om de pure producten binnen een etmaal, volrijp bij mensen thuis te krijgen. Pure producten, een goed recept en aandacht zijn de perfecte ingrediënten voor een mooie maaltijd.’
Op ZTRDG.nl zijn de recepten te vinden in het magazine Vandaag, maar ook de verhalen van de producenten, de nieuwste seizoensproducten, de foodfestivals, expo’s, voorstellingen die je dag mooi kunnen maken.

Reageer op dit artikel