nieuws

AH breidt koffie- en thee-assortiment uit

Consument

ZAANDAM – AH ziet bewegingen de de koffiemarkt en breidt in zijn supermarkten het koffie- en thee-assortiment uit. De komende twee weken gaat de marktleider ook op zoek naar de grootste koffieliefhebber van Nederland.

AH breidt koffie- en thee-assortiment uit

Tot en met 19 april biedt Albert Heijn online de mogelijkheid om fans van koffie te nomineren. Via het formulier op Ah.nl/koffieleut kunnen mensen worden opgegeven voor de titel ‘Grootste Koffieleut van Nederland’.

Groeiende interesse
De verkiezing wordt georganiseerd ter gelegenheid van de uitbreiding van het koffie en thee-assortiment. AH speelt daarmee in op de groeiende interesse in koffie en thee. De afgelopen weken is het schap met een flink aantal nieuwe, exclusieve producten aangevuld.

Simon Levelt
Voor theeliefhebbers is het schap onder andere verrijkt met de losse thee van Simon Levelt, meer AH groene theevarianten en nieuwe Clipper en Twinings theesmaken.

Lungo Dark Roast
Koffiedrinkers kunnen kennismaken met nieuwe koffievarianten als La Luisa Colombia Medellin Secret, Illy Monoarabica Ethiopia, L’OR Espresso Popouasie en Albert Heijn Perla Capsules Lungo Dark Roast. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe producten kan de site Ah.nl/koffie worden geraadpleegd.

Pakket
De leukste en origineelste inzender van de Koffieleut-verkiezing krijgt een pakket met een groot aantal koffievarianten. De winnaar krijgt ook een rondleiding door de Ahold Coffee Company waar de huismerkkoffie voor Albert Heijn geproduceerd wordt.

Reageer op dit artikel