nieuws

Shell serveert sterrenwaardig broodje

Consument

Sterrenchef Moshik Roth van &samhoud food heeft speciaal voor Shell een bijzonder broodje samengesteld voor de lekkere trek onderweg. Deze &Tomeato Burger is nu bij alle stations met een deli2go bakery te ervaren. Bovendien kunnen gasten dinervouchers sparen bij de stations voor een gezellig avondje uit eten. Samen met restaurant- en reserveringswebsite IENS is er een selectie gemaakt van honderden restaurants die het diner voor de tweede persoon gratis aanbieden.

Shell serveert sterrenwaardig broodje

Nederlanders gaan steeds vaker uit eten en het aanbod van restaurants wordt steeds groter. Veel mensen hebben dan ook restaurants op hun lijstje staan die ze graag eens willen uitproberen. Met de spaaractie van Shell en IENS komt het volgende restaurantbezoek nog dichterbij. Door te tanken of sandwiches te kopen, is het gratis tweede diner bij verschillende restaurants snel bij elkaar gespaard. Hierdoor hoeft er na de tankbeurt onderweg naar huis niet meer nagedacht te worden wat te koken, alleen nog waar te reserveren.

Sterrenwaardig broodje
Daarnaast kan men ook bij Shell terecht voor een bijzondere maaltijd. In samenwerking met &samhoud food zijn er twee speciale broodjes van de maand ontwikkeld. De met twee Michelinsterren bekroonde chef Moshik Roth, van restaurant &samhoud places in Amsterdam, staat bekend om zijn innovatieve smaakcombinaties. In februari is er gestart met een vegetarisch broodje geïnspireerd op de Italiaanse keuken: de &Tomeato Burger op een ciabatta met Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitjes en pestosaus.

Aandacht voor service en producten
De samenwerking van Shell met IENS en &samhoud food komt voort uit de ambitie om service te bieden die de stop bij het tankstation een extra dimensie geeft. ‘Dit partnership voelde meteen als de juiste combinatie. Net als IENS en &samhoud food besteden we bij de Shell stations veel aandacht aan service. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze gasten lekkere en verantwoorde producten van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden’, aldus Machteld de Haan, General Manager Retail BeNeLux & France.

 

Reageer op dit artikel