nieuws

Nationale Postcode Loterij geeft Bakkerscadeaukaart weg

Consument

De Stichting Echte Bakkersgilde en de Nationale Postcode Loterij gaan deze maand samen een Bakkerscadeaukaart op de markt brengen

Nationale Postcode Loterij geeft Bakkerscadeaukaart weg

De Postcode Loterij wil met de Bakkerscadeaukaart deelnemers de kans bieden om kennis te maken met ambachtelijke producten bij de bakker. Door deze actie zullen bakkers potentiële nieuwe klanten over de vloer krijgen. De prijs valt op een heel postcodegebied. Alle deelnemers van de Postcode Loterij in dat gebied ontvangen een cadeaukaart ter waarde van 7,50 euro. Sally Peereboom, marketingcoördinator bij het Echte Bakkersgilde ziet louter kansen in deze unieke samenwerking: ‘Al jarenlang hebben veel bakkers te maken met teruglopende klantenaantallen. Deze samenwerking is een mooie kans voor de bakkerijbranche om meer klanten naar de bakkerijen te trekken. Een kans ook voor de bakkers om te laten zien wat de meerwaarde van ambachtelijke bakkersproducten is. Het Gilde is voorkeursleverancier: de Echte Bakkers worden als eerste gevraagd om mee te werken.’

Testfase
Om te kijken hoe deze nieuwe prijs wordt ontvangen bij de loterijwinnaars en de bakkers, wordt deze begin juli kleinschalig uitgerold. Inmiddels is de trekking geweest en ontvangen deelnemers uit zeven postcodegebieden de cadeaukaart thuis. In totaal gaat het om ruim 10.000 Bakkerscadeaukaarten. De bakkers uit de winnende postcodegebieden zijn op de hoogte gesteld. De winnaars kunnen van 24 juli tot en met 30 november 2015 bij deze bakkerswinkels hun cadeaukaart verzilveren. Vanaf september zal de Bakkerscadeaukaart gedurende meerdere trekkingen onderdeel zijn van het prijzenpakket van de Postcode Loterij.

Reageer op dit artikel