blog

Blog: de keuken is terug

Blog

Horeca, eat your heart out! De trend is onmiskenbaar. Supermarkten investeren steeds meer in personeel. En steeds vaker staat dat personeel etenswaar te bereiden in de supermarkt zelf, in een keuken!

Blog: de keuken is terug

Jumbo noemt het concept klanten keuzen geven tussen thuis nog bereiden, direct eten of warm meenemen. Al die aandacht voor dat gekook is opmerkelijk omdat we uit een kil tijdperk komen waarin het personeel als een kostenpost werd gezien.

Overigens weet wel, supermarkten blijven rekenmachines: ook al zetten ze een horecakeuken in hun winkel, de zaak doorrekenen kunnen ze als de beste. Aan de achterkant zijn de processen, strak en clean. Aan de voorkant moet het ambacht uitstralen en vakmanschap. Een spel dat steeds beter op de wagen is. Kijk maar eens naar deze voorbeelden:

 

Reageer op dit artikel