blog

Wholefoods: ‘rot is hot’

Blog

Het is nog net januari en de lijstjes met foodtrends circuleren nog volop. Interessant is ook te kijken hoe Wholefoods naar 2016 kijkt. Caitlin Riley is dan een interessant trendwatcher. Zij maakt foodvideo’s voor Wholefoods en heeft duizenden kilometers afgelegd op zoek naar de beste foodverhalen.

Wholefoods: ‘rot is hot’

Zij omschrijft zichzelf als volgt: ‘I’m lucky to be part of a group at Whole Foods Market whose goal is to discover, research and stay on top of culinary and health trends. We’re constantly partnering with and bouncing ideas off our buyers while exploring new producers, vendors, restaurants and flavors.’

Top tien wholefoods

Wat is de nu de top 10 trend binnen wholefoods? We zetten ze op een rijtje:

1. De Plant is King, zelfs in shampoo
2. Ongebruikelijke snits in vlees en seafood
3. Wijn uit blik, lekker makkelijk
4. Rot is hot: leve het gefermenteerde voedsel
5. Genetisch gemodificeerd? Weg ermee!
6. Koeien eten weer gras, melk wordt lekkerder
7. Gedroogd voedsel: gemakkelijk en gezond
8. Glutenvrij meel
9. Leve de smaken uit het verre oosten
10. Vergeten rassen zijn eerlijk, lekker en in

Nieuwsgierig naar foodgoeroe Caitlin Riley? Lees hier meer over wholefoods!

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels